کارگاه آموزشی بهداشت در آشپزخانه در مرکز پزشکی آموزشی درمانی 15 خرداد
کارگاه آموزشی بهداشت در آشپزخانه (ویژه کارکنان خدمات) در دو روز 6 و 7 اردیبهشت ماه سال 96 در سالن آمفی تئاتر مرکز پزشکی 15 خرداد برگزار شد.
کارگاه آموزشی بهداشت در آشپزخانه (ویژه کارکنان خدمات) در دو روز 6 و 7 اردیبهشت ماه سال 96 در سالن آمفی تئاتر مرکز پزشکی 15 خرداد برگزار شد.
این کارگاه با هماهنگی واحد آموزش مرکز به منظور آشنایی کارکنان خدمات، آشپزخانه و توزیع غذا با مفاهیم بهداشت کارکنان شاغل در آشپزخانه و توزیع کنندگان مواد غذایی، بهداشت مواد غذایی، روش توزیع بهداشتی غذا، بهداشت محیط آشپزخانه، شستشوی صحیح ظروف و وسایل آشپزخانه برگزار شد و مهندس زندی کارشناس بهداشت محیط علاوه بر سرفصل های تعیین شده مباحثی چون بهداشت فردی، بهداشت دست، رفتار بهداشتی، علائم فساد در مواد غذایی، یخ زدایی مواد غذایی، زنجیره سرد و گرم مواد غذایی، سالمسازی سبزیجات، گندزدایی ظروف و تجهیزات مواد غذایی را طی دو روز ارائه نمود.
در پایان کارگاه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد و از شرکت کنندگان آزمون شفاهی بعمل آمد.