• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 13:44
  • بازدید : 715
  • تعداد بازدید : 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی در بهار سال جاری در سالن آمفی تئاتر مرکز پزشکی 15 خرداد برگزار شد

این کارگاه با هماهنگی واحد آموزش کارکنان مرکز به منظور آشنایی کلیه کارکنان با اصول بهداشت مواد غذایی تشکیل شد و زندی کارشناس بهداشت محیط در خصوص رنگ های خوراکی و انواع آن در مواد غذایی ، اصول نگهداری و مصرف انواع کنسروها ، نان و اثرات سوء جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان ، نمک و عوارض ناشی از خوردن نمکهای ناخالص ، روغن و روش صحیح سرخ کردن غذا ، شناخت انواع ظروف یکبارمصرف ،نوع کاربرد آنها و توصیه های بهداشتی در استفاده از ظروف یکبار مصرف ، فواید و مضرات انواع ظروف آشپزخانه آموزشهای لازم را ارائه نمود.

این کارگاه با هماهنگی واحد آموزش کارکنان مرکز به منظور آشنایی کلیه کارکنان  با اصول بهداشت مواد غذایی تشکیل شد و زندی کارشناس بهداشت محیط در خصوص رنگ های خوراکی و انواع آن در مواد غذایی ، اصول نگهداری و مصرف  انواع کنسروها ، نان و اثرات سوء جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان ، نمک و عوارض ناشی از خوردن نمکهای ناخالص ، روغن و روش صحیح سرخ کردن غذا ، شناخت انواع ظروف یکبارمصرف ،نوع کاربرد آنها و توصیه های بهداشتی در استفاده از ظروف یکبار مصرف ، فواید و مضرات انواع ظروف آشپزخانه آموزشهای لازم را  ارائه نمود.

این کارگاه با استقبال کارکنان مرکز مواجه شد و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد و در پایان نیز آزمون تئوری در خصوص  مباحث ارائه شده برگزار شد.

  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 33571
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب